bosanski
čeština
Dansk
deutsch
english
español
français
hrvatski
italiano
magyar
nederlands
Norsk
polski
português
român
shqiptar
slovenščina
slovenský
suomalainen
svensk
Türk
Việt
ελληνικά
Беларускія
български
русский
српски
Український
भारतीय
ภาษาไทย
中国的
日本人
хотлине: +49 15782248200   /    ВхатсАпп Мессенгер  

EXW WALLET преглед: Bonus Wallet, Exchange, Car Program, Real Estate Clouds, Travel Program, POS-System и више Token - Car Program + Real Estate Clouds - Тестирајте, доживите и прегледајте овај генијалан бонус новчаник. Упутство за регистрацију, регистрацију, верификацију и преузимање из Гоогле Плаи Сторе-а или Аппле Апп Сторе-а за паметне телефоне са оперативним системима Андроид и ИОС.


српски, Serbian - Serbia,
Еко систем који се састоји од мулти-крипто новчаника са трговинским партнерима, ауто програма, размене, крипто-кредитне картице, облака некретнина, ПОС система и путног програма: Чувајте и управљајте крипто валутама као што су БитЦоин, Етхереум, Литецоин, Битцоин Цасх, Риппле, Тетхер и УСД Цоин као и ФИАТ валуте. Извештај о искуству, прегледи и водичи на Bonus-Wallet, Crypto Credit Card, Car Program, POS-System, Exchange, Real Estate Clouds, Travel Program и више. Token Србија, Serbia
spanish, Swedish, Czech, Croatian, Dutch, hindi, French, Finnish, Ukrainian, Turkish, Thai, Serbian, Slovenian, Slovak, Russian, romanian, Portuguese, Polish, Norwegian, German, Hungarian, Chinese, Italian, english, danish, Greek, belarusian, Vietnamese, Bulgarian, Bosnian, Albanian, Japanese,
Кући - EXW WALLET преглед: Bonus Wallet, Exchange, Car Program, Real Estate Clouds, Travel Program, POS-System и више ЕXВ одредишна страница - EXW WALLET преглед: Bonus Wallet, Exchange, Car Program, Real Estate Clouds, Travel Program, POS-System и више
EXW - Крипто револуција
Добродошли у фасцинантан свет EXW-а - брз, сигуран, перспективан поглед.

Ова веб страница пружа информације о темама везаним за EXW.
Регистрација, верификација / аутентификација (КИЦ) и безбедносна подешавања (Гоогле 2ФА) објашњавају се корак по корак. Постоје и детаљна упутства за руковање новчаником и размена као и информације о ЕXВ бонусу и партнерском програму.

За питања и подршку:
хотлине: +49 15782248200
или
ВхатсАпп директни цхатШта је ЕКСВ?
EXW је компанија регистрована у Европи са седиштем у Клагенфурту у Аустрији. То доноси правну сигурност, како за компанију, тако и за кориснике и партнере.

Основа је новчаник са интегрисаним измењивачем. ФИАТ (ЕУР), Битцоин (БТЦ), Етхереум (ЕТХ), Литецоин (ЛТЦ), Битцоин Цасх (БЦХ), Риппле (КСРП), Тетхер (УСДТ), УСД Цоин (УСДЦ) и EXW тренутно се могу заменити. Планирана су даља средства. Процес размјене је тренутан и одвија се у реалном времену.


Депозити СЕПА (а ускоро и повлачење СЕПА) могући су. Поред депозита банке СЕПА, депозит се може уплатити и кредитном картицом.

Систем се заснива на интерном токену, "EXW токен". Токен EXW је ЕРЦ-20 токен заснован на Етхереуму и функционише (углавном) као услужни токен.
Корисници су награђени за чување вредности у компанији. Држањем бонус токена, појединци и компаније могу постати једноставни, брзи и потпуно аутоматизовани, део Екцханге трансакција и других занимљивих области.

ЕXW исплаћује дневни бонус до 0,32%.

Помоћу EXW КСКСКСКСКСКС-а корисници EXW новчаника могу дугорочно да изнајме аутомобил без много бирокрације и без кредитног чека.
С Real Estate Clouds, EXW намерава да традиционално међународно тржиште некретнина учини доступним својим учесницима у оквиру свог система економије у облаку.
EXW POS System је решење за малопродаје који желе да прихвате плаћање крипто валутама.
Помоћу планиране ко-брандинг кредитне картице (EXW Card), плаћање крипто валутама је игра детета.


Како се остварују зараде?

- Комбиновањем трансакција са разменом и трговањем EXW је у стању да генерише капитал за купце и компаније из две области.
- Фокус је на мењачким трансакцијама (размена валута и крипто валута). EXW Екцханге већ користи неколико компанија као производ са белом етикетом.
- Део добити такође долази од трговања дигиталном имовином.
- Даљи профит се остварује сарадњом у аутомобилском сектору, као што су са програмом за аутомобиле (EXW Car Programм) и такође са програмом за некретнине (EXW Real Estate Clouds).
- Додатни приход се остварује када се еко систем прошири увођењем крипто-кредитне картице (EXW Card), интеграцијом трговца преко ПОС терминала (EXW POS System), имплементацијом EXW Travel (резервација летова, путовања, хотела итд.) И отварањем тржишта.
- Такође постоје активности у области пољопривреде и племенитих метала (злато).


EXW функције
 •   Награђен за „најбољег провајдера крипто услуга“ (Next Block Guru Awards).

 •   Компанија регистрована у Европи са седиштем у Аустрији.

 •   Опција депозита кредитном картицом.

 •   Могући су СЕПА депозити у ФИАТ валутама (ЕУР).

 •   Непосредна размјена ФИАТ-а у крипто валутама и крипто валутама међу собом.

 •   Интуитивно и лако руковање.

 •   Плаћање, пренос и размена извршавају се одмах - Instant-Change то омогућава.

 •   Дневна бонус плаћања до 0,32% за држање EXW бонус токена.

 •   Исплате су могуће у било које вријеме.

 •   Програм уносних препорука.

 •   Car Program (аутомобилски програм са дугорочним најамом без кредитног чека)

 •   Облаци некретнина широм свијета (Real Estate Clouds).

 •   Приход од сопственог измењивача белих етикета.

 •   Сарадња са квалификованим трговинским партнерима.

 •   Ускоро: кредитна картица (Crypto Credit Card), СЕПА плаћања, веза дилера преко ПОС система (Point of Sale) и програм путовања (летови, путовања, хотели).


Снимите EXW пословну презентацију


Врхунски стручњаци за криптовалуте на EXW-у

GIACOMO ARCARO

Један је од најискуснијих европских Growth Hacker-а. Професор је на Collège Des Ingénieurs-у на TAG Innovation School-у. Гиацомо је оснивач Black Marketing Guru и Confindustria Speaker. Напустио је CercaClienti.it 2015. године за милион евра и сада је један од најутицајнијих европских ИЦО консултаната са преко 140.000 крипто следбеника. Ради у италијанској цркви од XИИ. Центури и води тим од 30 Growth хакера из целе Европе.
ELOISA MARCHESONI

Тренутно је најмлађи ИЦО, ИЕО и СТО саветник на крипто сцени, утицајни је писац чланака за неке од главних медија и прави еванђелиста блоцкцхаина. Eloisa је проглашен бројем 1 међу европским архитектима токен модела и стручњацима EloisaX. Једна је од водећих жена у индустрији блоцкцхаина, Humans of Blockchain је наведена као таква и активно је укључена у "NYC Women in Blockchain" пројекат и чланица је различитих блоцкцхаин асоцијација.
GIOVANNI CASAGRANDE

Име Casagrande познато је у свету криптовалута. Giovanni је италијански и има преко 20 година искуства у маркетингу. Посљедњих 5 година радио је у индустрији криптовалута, писац, јавни говорник и маркетинг и савјетник за Growth Hacking на многим пројектима.


Награде и признања

Најбољи провајдер крипто услуга
На Next Guru Awards 2019, платна услуга EXW Новчаник је добила „Best Crypto Payment Service Provider“. Изузетна достигнућа EXW Валлет-а за ову награду укључују његове иновативне исплате и дневне бонусе за решења за трговање криптовалутама који помажу корисницима да остварују приход, ПОС систем заснован на крипто валути, јединствене кредитне картице за крипто валуте, дугорочне изнајмљивање аутомобила и иницијативе облака некретнина.

Најбољи Блоцкцхаин предузетник млађи од 30 година
На World Blockchain Summit, оснивач EXW новчаника, Benjamin Herzog, суоснивач Manuel Batista, суоснивач и ЦНО Pirmin Troger, сви су добили награду „Best Blockchain Entrepreneur under 30“. Награда препознаје њихове напоре да идеје које стоје иза EXW новчаника постану стварност.Регистер нов

За питања и подршку:
хотлине: +49 15782248200   или    ВхатсАпп директни цхат

регистрацију Инструкције

EXW WALLET преглед: Bonus Wallet, Exchange, Car Program, Real Estate Clouds, Travel Program, POS-System и више - Купујте крипто валуте (БитЦоин, Етхереум, Литецоин, Битцоин Цасх, Риппле, Тетхер и УСД Цоин) и жетоне те платите ЕУР (ФИАТ). Исплате бонуса за држање токена. Новчаник са Црипто кредитном картицом и сопственим банковним рачуном. Повлачења у ФИАТ и крипто валутама.


EXW-Token -шпански, шведски, чешки, хрватски, холандски, хинди, француски, фински, украјински, турски, Тајландски, српски, словеначки, словачки, руски, румунски, португалски, пољски, норвешки, немачки, мађарски, кинески, италијански, енглески, дански, грчки, Вхите Руссиан, вијетнамски, бугарски, босански, Албанац, јапански, Србија, Serbia
српски, Serbian - Србија, srpski - invest in grow
srpski - participate in cannabis/a>

Затражите бесплатан веб сајт тима
Ова веб локација са вашом регистрацијском везом и даљим маркетиншким материјалима пружају се бесплатно ако сте се овде раније регистровали на EXW.

 

Ова веб локација је услуга IS-R
НЕЗАВИСНИ ПАРТНЕР EXW GLOBAL AG
регистрација Линк :
https://exw2.exw-wallet.com/?ref=refmaster


IS-R InternetServices-Reinders
Dipl. Ing. Bernd Reinders
Postfach 2037
46373 Bocholt
Germany
Телефон: +49 28712197467
Е-маил [email protected]
Интернет: https://www.bonus-wallet.com
Скипе: marion.reinders2
Хвала!

Одлучујући за ваш успјех је јак тим.
Ову почетну страницу ћете добити бесплатно, као и додатне одредишне странице и додатни маркетиншки материјал.


Једноставно унесите своју емаил адресу:


ВАЖНА НАПОМЕНА:

Овај сајт је ни лични финансијски савет, нити инвестиција савет. Информације на овом сајту не узима у обзир индивидуални карактер ваших инвестиционих циљева, финансијске ситуације или инвестиционих потреба. Ваша је одговорност да процени да ли су информације које се налазе на овом сајту је погодан за појединачне инвестиционих циљева, финансијске ситуације или инвестиционих потреба. Требало би да овај преглед пре него што се инвестиционе одлуке на основу информација које су садржане на овом сајту. .

EXW-Wallet with Exchange, POS-System, and Crypto Credit Card - Token :Одговор на растуће проблеме у финансијском свету, као и на глобализацију и међународна плаћања. Искуство, рецензија, водич и критике о овом новчанику са бонусом. - Рејтинг, тест потрошача, информације, преглед и искуство у програму аутомобила, бонус новчаник, размена, облаци некретнина, крипто кредитна картица, трговање, ПОС систем и путни програм : EXW WALLET преглед: Bonus Wallet, Exchange, Car Program, Real Estate Clouds, Travel Program, POS-System и више !


српски, Serbian - Serbia, Србија, Serbia
/ Japanese, Albanian, Bosnian, Bulgarian, Vietnamese, belarusian, Greek, danish, english, Italian, Chinese, Hungarian, German, Norwegian, Polish, Portuguese, romanian, Russian, Slovak, Slovenian, Serbian, Thai, Turkish, Ukrainian, Finnish, French, hindi, Dutch, Croatian, Czech, Swedish, spanish, Преглед ЕXW Bonus Wallet: Искуства, преузимање, тестирање и информације. ФИАТ банковни рачун, Crypto-Wallet, Exchange, Car Program, Real Estate Clouds, Travel Program, Crypto Credit Card, POS-System.

Copyright © 2020 IS-R            EXW uslovi коришћења