bosanski
čeština
Dansk
deutsch
english
español
français
hrvatski
italiano
magyar
nederlands
Norsk
polski
português
român
shqiptar
slovenščina
slovenský
suomalainen
svensk
Türk
Việt
ελληνικά
Беларускія
български
русский
српски
Український
भारतीय
ภาษาไทย
中国的
日本人

Rishikimi EXW / EXchangeWorld (ExWorld): EXWallet, EXShift, EXDrive, EXCloud, EXTrade, EXMall dhe më shumë Token - Car Program + Real Estate Clouds - Test, përvojë dhe rishikim në këtë portofolin e zgjuar të bonusit. Udhëzime për regjistrim, regjistrim, verifikim dhe shkarkim nga Google Play Store ose Apple App Store për telefonat inteligjentë me sistemet operative Android dhe IOS.


shqiptar, Albanian - Albania,
Eko-sistem i përbërë nga Multi-Crypto-Wallet me Partnerë Tregtie, Programi i Automjeteve, Shkëmbyesit, Karta e Kreditit Crypto, Cloud Real Estate, POS System dhe Programi i Fluturimit.: Ruani dhe menaxhoni në mënyrë të sigurtë monedhat e kriptos, si BitCoin dhe Ethereum, si dhe monedhat FIAT. Shqyrtime, Rishikime dhe Udhëzime për Bonus-Wallet, Crypto Credit Card, Car Program, POS-System, Exchange, Real Estate Clouds, Flight Program dhe më shumë. Token Shqipëri, Albania
Vietnamese, Ukrainian, Turkish, Thai, Swedish, spanish, Slovenian, Slovak, Albanian, Serbian, Russian, romanian, Portuguese, Polish, Norwegian, Croatian, Chinese, Japanese, Italian, Hungarian, Dutch, hindi, Greek, German, French, Finnish, danish, Czech, Bulgarian, Bosnian, belarusian, english,
Shtëpi - Rishikimi EXW / EXchangeWorld (ExWorld): EXWallet, EXShift, EXDrive, EXCloud, EXTrade, EXMall dhe më shumë Faqja e uljes EXW - Rishikimi EXW / EXchangeWorld (ExWorld): EXWallet, EXShift, EXDrive, EXCloud, EXTrade, EXMall dhe më shumë
EXchangeWorld (ExWorld) / EXW - Revolucioni Crypto
Mirëseerdhët në botën magjepsëse të EXW / EXchangeWorld (ExWorld) - të shpejtë, të sigurt, përpara-sy.

-
-
-
-
-
-


Karakteristikat EXW
 •   Amohet "Ofruesi më i mirë i Shërbimeve Crypto" (Next Block Guru Awards).

 •   Kompania e regjistruar në Evropë me selinë e saj në Austri.

 •   

 •   Depozitat SEPA në monedhat FIAT (EUR) janë të mundshme.

 •   Shkëmbim i menjëhershëm i FIAT në monedha cryptocurrency dhe monedhat midis tyre.

 •   Trajtim intuitiv dhe i lehtë.

 •   Pagesa, transferimi dhe shkëmbimi kryhen menjëherë - Instant-Change bën të mundur.

 •   Pagesat ditore të bonusit deri në 0.32% për mbajtjen e shenjave të bonusit EXW.

 •   Pagesat janë të mundshme në çdo kohë.

 •   Program rekomandues fitimprurës.

 •   Car Program (program makine me qira afatgjate pa kontroll kredie)

 •   Retë e pasurive të patundshme në të gjithë botën (Real Estate Clouds).

 •   Të ardhura nga shkëmbyesi i etiketës së bardhë.

 •   Bashkëpunim me partnerë të kualifikuar tregtar.

 •   Së shpejti: kartë krediti (Crypto Credit Card), pagesa SEPA, lidhje tregtie përmes sistemit POS (Point of Sale) dhe programit të udhëtimit (fluturime, udhëtime, hotele).

Ekspertë të klasit të lartë të kriptove në EXW

GIACOMO ARCARO

Ai është një nga Growth Hacker më me përvojë evropian. Ai është profesor në Collège Des Ingénieurs në TAG Innovation School. Giacomo është themeluesi i Black Marketing Guru dhe Confindustria Speaker. Ai u largua nga CercaClienti.it në 2015 për 1 milion € dhe tani është një nga këshilltarët më me ndikim evropian për ICO me mbi 140,000 ndjekës të kriptove. Ai punon në një kishë italiane nga XII. Shekull dhe drejton një ekip prej 30 Growth hakerash nga e gjithë Evropa.
ELOISA MARCHESONI

Ajo është aktualisht ICO, IEO, dhe konsulente më e re në skenën e kriptos, është një shkrimtar me ndikim për disa nga mediat kryesore, dhe një ungjilltar i vërtetë. Eloisa u emërua numër 1 në mesin e arkitektëve të modeleve evropiane dhe ekspertëve EloisaX. Ajo është një nga gratë kryesore në industrinë e blockchain, është renditur si e tillë nga Humans of Blockchain dhe është e përfshirë në mënyrë aktive në projektin "NYC Women in Blockchain" dhe është anëtar i shoqatave të ndryshme të blockchain.
GIOVANNI CASAGRANDE

Emri Casagrande është i njohur në botën e cryptocurrency. Giovanni është italian dhe ka mbi 20 vjet përvojë në marketing. Ai ka punuar në industrinë e cryptocurrency për 5 vitet e fundit, është një shkrimtar, folës publik dhe marketing dhe konsulent Growth Hacking për shumë projekte.


Awardsmime dhe nderime

Ofruesi më i mirë i Shërbimeve të Pagesave Crypto
Në Next Guru Awards 2019, shërbimi i pagesës së Portës EXW u dha "Best Crypto Payment Service Provider". Arritjet e pazgjidhura të Portës EXW për këtë çmim përfshijnë pagesat e saj inovative dhe shpërblimet e saj ditore për zgjidhjet e tregtimit të cryptocurrency që ndihmojnë përdoruesit të gjenerojnë të ardhura, sistemet POS të bazuara në cryptocurrency, kartat unike të kreditit të cryptocurrency, qiratë e makinave afatgjata dhe iniciativat e cloud-it.

Sipërmarrësi më i mirë i Blockchain nën 30 vjeç
Në World Blockchain Summit, themeluesi i EXW Wallet, Benjamin Herzog, bashkëthemeluesi Manuel Batista, bashkëthemelues dhe CNO Pirmin Troger të gjithë morën çmimin "Best Blockchain Entrepreneur under 30". Mimi njeh përpjekjet e tyre për t'i realizuar idetë prapa Portës EXW.REGJISTROHU TANI


Udhëzime Regjistrimi

Rishikimi EXW / EXchangeWorld (ExWorld): EXWallet, EXShift, EXDrive, EXCloud, EXTrade, EXMall dhe më shumë - Bleni monedha kriptoje (BitCoin dhe Ethereum) dhe shenja dhe paguajeni me EUR (FIAT). Pagesa bonus për mbajtjen e shenjave. Portofol me Kartë krediti Crypto dhe llogari bankare të vet. Pagesat në FIAT dhe monedhat Crypto.


EXW-Token -vietnamisht, ukrainas, turk, Thai, suedez, spanjisht, slloven, sllovak, shqiptar, serb, rusisht, rumun, portugalisht, polonisht, norvegjez, kroat, kinez, japonisht, italian, hungarez, holandez, hindi, grek, gjermanisht, frëngjisht, finlandisht, danez, çek, bullgare, boshnjake, bardhë russian, anglisht, Shqipëri, Albania
shqiptar, Albanian - Shqipëri, shqiptar - invest in grow
shqiptar - participate in cannabis/a>
shqiptar - cannabis participation

Kërkoni një faqe falas të ekipit
Kjo faqe në internet me lidhjen tuaj të regjistrimit dhe materialin e mëtutjeshëm të marketingut sigurohet falas nëse keni regjistruar më parë këtu me EXW.

 

PARTNERI I PAVARUR I EXW GLOBAL AG
lidhje regjistrimi :
https://exw2.exw-wallet.com/?ref=unknown


 
Ju faleminderit!

Vendimtar për suksesin tuaj është një ekip i fortë.
Ju do të merrni këtë faqe falas, si dhe faqet shtesë të uljes dhe materiale të mëtejshme të marketingut.


Thjesht shkruani adresën tuaj e-mail:


NJOFTIM I RËNDËSISHËM:

Kjo faqe e internetit nuk është as një këshillë personale financiare, as një këshillë investim. Informacioni në këtë faqe interneti nuk merr parasysh karakterin individual të objektivat tuaja investimeve, gjendjen financiare apo nevojat për investime. Kjo është përgjegjësia juaj për të vlerësuar nëse informacioni përmbajtura në këtë faqe interneti është e përshtatshme për qëllimet tuaja individuale të investimeve, gjendjen financiare apo nevojat për investime. Ju duhet të bëni këtë rishikim para se të marrë një vendim për investime bazuar në informacionet e dhëna në këtë website. .

EXW-Wallet with Exchange, POS-System, and Crypto Credit Card - Token :Përgjigja për problemet në rritje në botën financiare, si dhe për globalizimin dhe pagesat ndërkombëtare. Përjetoni, rishikoni, tutorial dhe komente në këtë portofolin e bonusit. - Rishikimi, Testi i Konsumatorit, Informacioni dhe Përvoja në Programin e Automjeteve, Portofolin e Bonusit, Shkëmbyesin, Cloud të pasurive të patundshme, Kartën e kreditit Crypto, Tregtimin, Sistemin POS dhe Programin e Fluturimit : Rishikimi EXW / EXchangeWorld (ExWorld): EXWallet, EXShift, EXDrive, EXCloud, EXTrade, EXMall dhe më shumë !


shqiptar, Albanian - Albania, Shqipëri, Albania
/ english, belarusian, Bosnian, Bulgarian, Czech, danish, Finnish, French, German, Greek, hindi, Dutch, Hungarian, Italian, Japanese, Chinese, Croatian, Norwegian, Polish, Portuguese, romanian, Russian, Serbian, Albanian, Slovak, Slovenian, spanish, Swedish, Thai, Turkish, Ukrainian, Vietnamese, Rishikoni EXW / EXchangeWorld (ExWorld) EXWallet: Përvoja, Shkarkim, Test dhe Informacion. Llogari bankare FIAT, EXWallet (Crypto-Wallet), EXShift (Exchanger), EXDrive (Car Program), EXCloud (Real Estate, StartUp, Art,Masternode ), EXTrade (Trading Partner), EXMall (Shopping).

Copyright © 2022            EXW termat dhe kushtet