bosanski
čeština
Dansk
deutsch
english
español
français
hrvatski
italiano
magyar
nederlands
Norsk
polski
português
român
shqiptar
slovenščina
slovenský
suomalainen
svensk
Türk
Việt
ελληνικά
Беларускія
български
русский
српски
Український
भारतीय
ภาษาไทย
中国的
日本人

Recenzie EXW / EXchangeWorld (ExWorld): EXWallet, EXShift, EXDrive, EXCloud, EXTrade, EXMall și multe altele Token - Car Program + Real Estate Clouds - Testează, experimentează și revizuiește acest portofel bonus ingenios. Instrucțiuni de înregistrare, înregistrare, verificare și descărcare din Google Play Store sau din Apple App Store pentru smartphone-uri cu sisteme de operare Android și IOS.


român, romanian - Romania,
Eco-sistem format din Multi-Crypto-portofel cu parteneri comerciali, program auto, schimbător, card de credit Crypto, cloud imobiliare, sistem POS și program de zbor.: Stocați și gestionați în siguranță monede criptă precum BitCoin și Ethereum, precum și valute FIAT. Recenzii, recenzie și tutorial pentru Bonus-Wallet, Crypto Credit Card, Car Program, POS-System, Exchange, Real Estate Clouds, Flight Program și multe altele. Token România, Romania
Vietnamese, Ukrainian, Turkish, Thai, Swedish, spanish, Slovenian, Slovak, Serbian, Russian, romanian, Portuguese, Polish, Dutch, Norwegian, Hungarian, Japanese, Italian, hindi, Greek, German, French, Finnish, english, danish, Croatian, Chinese, Czech, Bulgarian, Bosnian, belarusian, Albanian,
Acasă - Recenzie EXW / EXchangeWorld (ExWorld): EXWallet, EXShift, EXDrive, EXCloud, EXTrade, EXMall și multe altele Pagina de destinație EXW - Recenzie EXW / EXchangeWorld (ExWorld): EXWallet, EXShift, EXDrive, EXCloud, EXTrade, EXMall și multe altele
EXchangeWorld (ExWorld) / EXW - Revoluția Crypto
Bine ați venit în lumea fascinantă a EXW / EXchangeWorld (ExWorld) - rapid, sigur, prospectiv.

-
-
-
-
-
-


Caracteristici EXW
 •   Premiat „Cel mai bun furnizor de servicii Crypto” (Next Block Guru Awards).

 •   Companie înregistrată în Europa cu sediul central în Austria.

 •   

 •   Este posibilă depunerea SEPA în valute FIAT (EUR).

 •   Schimbul imediat de FIAT în criptocurrențe și criptocurrențe între ei.

 •   Manevrare intuitivă și ușoară.

 •   Plata, transferul și schimbul se efectuează imediat - Instant-Change face posibilă.

 •   Plăți zilnice de bonusuri de până la 0,32% pentru deținerea de jetoane bonus EXW.

 •   Plățile sunt posibile în orice moment.

 •   Program de recomandare lucrativă.

 •   Car Program (program auto cu închiriere pe termen lung, fără control de credit)

 •   Nori imobiliari din întreaga lume (Real Estate Clouds).

 •   Venituri de la schimbătorul de etichete albe.

 •   Cooperarea cu parteneri comerciali calificați.

 •   În curând: card de credit (Crypto Credit Card), plăți SEPA, conexiune la dealer prin sistem POS (Point of Sale) și program de călătorie (zboruri, călătorii, hoteluri).

Experți de înaltă clasă în criptografie la EXW

GIACOMO ARCARO

Este unul dintre cele mai experimentate Growth Hacker europene. Este profesor la Collège Des Ingénieurs la TAG Innovation School. Giacomo este fondatorul Black Marketing Guru și Confindustria Speaker. El a părăsit CercaClienti.it în 2015 pentru 1M € și este acum unul dintre cei mai influenți consultanți ICO europeni, cu peste 140.000 de adepți cripto. Lucrează într-o biserică italiană din XII. Century și conduce o echipă de 30 de Growth hackeri din toată Europa.
ELOISA MARCHESONI

În prezent, este cel mai tânăr consultant ICO, IEO și consultant STO în scena crypto, este un scriitor de articole influent pentru unii dintre mass-media și un adevărat evanghelist blockchain. Eloisa a fost numit numărul 1 printre arhitecții europeni cu model de jeton și experți EloisaX. Este una dintre cele mai importante femei din industria blockchain, este listată ca atare de către Humans of Blockchain și este implicată activ în proiectul „NYC Women in Blockchain” și este membră a diferitelor asociații blockchain.
GIOVANNI CASAGRANDE

Numele Casagrande este cunoscut în lumea criptomonedei. Giovanni este italian și are peste 20 de ani de experiență de marketing. El a lucrat în industria criptomonedelor în ultimii 5 ani, este scriitor, vorbitor public și marketing și consultant Growth Hacking la multe proiecte.


Premii și onoruri

Cel mai bun furnizor de servicii de plată Crypto
La Next Guru Awards 2019, serviciul de plată EXW Wallet a primit premiul „Best Crypto Payment Service Provider”. Realizările deosebite ale EXW Wallet pentru acest premiu includ plățile sale inovatoare și bonusurile zilnice pentru soluții de tranzacționare a criptomonedelor care ajută utilizatorii să genereze venituri, sisteme POS bazate pe criptocurrency, carduri de credit cryptocurrency unice, închirieri auto pe termen lung și inițiative în cloud imobiliare.

Cel mai bun antreprenor Blockchain sub 30 de ani
La World Blockchain Summit, fondatorul EXW Wallet, Benjamin Herzog, cofondatorul Manuel Batista, cofondatorul și CNO Pirmin Troger au primit toate premiul „Best Blockchain Entrepreneur under 30”. Premiul își recunoaște eforturile pentru ca ideile din spatele portofelului EXW să devină realitate.INREGISTREAZA-TE ACUM


Instrucțiuni de înregistrare

Recenzie EXW / EXchangeWorld (ExWorld): EXWallet, EXShift, EXDrive, EXCloud, EXTrade, EXMall și multe altele - Cumpărați monede criptă (BitCoin și Ethereum) și jetoane și plătiți cu EUR (FIAT). Plăți bonus pentru deținerea de jetoane. Portofel cu card de credit Crypto și cont bancar propriu. Plăți în FIAT și cripto-valute.


EXW-Token -vietnameză, ucrainean, turc, tailandez, suedez, spaniol, sloven, slovac, sârb, rus, român, portughez, polonez, olandez, norvegian, maghiar, japonez, italian, hindi, grec, german, franceză, finlandeză, englez, danez, croat, chinez, ceh, bulgar, bosniac, Belarus, albanez, România, Romania
român, romanian - România, roman - invest in grow
roman - participate in cannabis/a>
roman - cannabis participation

Solicitați un site gratuit al echipei
Acest site web cu linkul dvs. de înregistrare și materialele suplimentare de marketing sunt furnizate gratuit dacă v-ați înregistrat anterior aici la EXW.

 

PARTENER INDEPENDENT AL EXW GLOBAL AG
link-ul de înregistrare :
https://exw2.exw-wallet.com/?ref=unknown


 
Vă mulțumim!

Hotărârea pentru succesul dvs. este o echipă puternică.
Veți primi această pagină web gratuit, precum și alte pagini de destinație și alte materiale de marketing.


Pur și simplu introduceți adresa de e-mail:


ANUNȚ IMPORTANT:

Acest site nu este nici o consultanță financiară personală, nici o consultanță de investiții. Informațiile de pe acest site nu ține cont de caracterul individual a obiectivelor de investitii, situația financiară sau necesitățile de investiții. Este responsabilitatea dumneavoastră de a evalua dacă informațiile conținute pe acest site este potrivit pentru obiectivele individuale de investitii, situația financiară sau necesitățile de investiții. Tu ar trebui să facă acest lucru înainte de a face o impresie despre o decizie de investiție pe baza informațiilor conținute pe acest site. .

EXW-Wallet with Exchange, POS-System, and Crypto Credit Card - Token :Răspunsul la problemele din ce în ce mai mari din lumea financiară, precum și la globalizarea și plățile internaționale. Experiență, recenzie, tutorial și recenzii despre acest portofel bonus. - Revizuire, testare pentru consumatori, informații și experiență în programul auto, portofel bonus, schimbător, cloud imobiliare, card de credit Crypto, tranzacționare, sistem POS și program de zbor : Recenzie EXW / EXchangeWorld (ExWorld): EXWallet, EXShift, EXDrive, EXCloud, EXTrade, EXMall și multe altele !


român, romanian - Romania, România, Romania
/ Albanian, belarusian, Bosnian, Bulgarian, Czech, Chinese, Croatian, danish, english, Finnish, French, German, Greek, hindi, Italian, Japanese, Hungarian, Norwegian, Dutch, Polish, Portuguese, romanian, Russian, Serbian, Slovak, Slovenian, spanish, Swedish, Thai, Turkish, Ukrainian, Vietnamese, Examinați EXW / EXchangeWorld (ExWorld) EXWallet: experiențe, descărcare, testare și informații. Cont bancar FIAT, EXWallet (Crypto-Wallet), EXShift (Exchanger), EXDrive (Car Program), EXCloud (Real Estate, StartUp, Art,Masternode ), EXTrade (Trading Partner), EXMall (Shopping).

Copyright © 2022            EXW Termeni și condiții