bosanski
čeština
Dansk
deutsch
english
español
français
hrvatski
italiano
magyar
nederlands
Norsk
polski
português
român
shqiptar
slovenščina
slovenský
suomalainen
svensk
Türk
Việt
ελληνικά
Беларускія
български
русский
српски
Український
भारतीय
ภาษาไทย
中国的
日本人
Гореща линия: +49 15782248200   /    WhatsApp  

Преглед на EXW WALLET: Bonus Wallet, Exchange, Car Program, Real Estate Clouds, Travel Program, POS-System и други Token - Car Program + Real Estate Clouds - Тествайте, опитайте и прегледайте този гениален бонус портфейл. Инструкции за регистрация, регистрация, проверка и изтегляне от Google Play Store или Apple App Store за смартфони с операционните системи Android и IOS.


български, Bulgarian - Bulgaria,
Еко система, състояща се от мултикриптов портфейл с търговски партньори, автомобилна програма, обмен, крипто кредитна карта, облаци на недвижими имоти, POS система и програма за пътуване: Съхранявайте и управлявайте криптовалути като BitCoin, Ethereum, Litecoin, Bitcoin Cash, Ripple , Tether и USD Coin, както и FIAT валути. Доклади за опит, отзиви и ръководства за Bonus-Wallet, Crypto Credit Card, Car Program, POS-System, Exchange, Real Estate Clouds, Travel Program и други. Token България, Bulgaria
Japanese, Swedish, Czech, Croatian, Dutch, hindi, French, Finnish, Hungarian, Ukrainian, Turkish, Serbian, Slovenian, Slovak, Russian, romanian, Portuguese, Polish, Norwegian, German, Chinese, Italian, spanish, danish, Greek, Vietnamese, Bulgarian, Bosnian, belarusian, english, Albanian, Thai,
У дома - Преглед на EXW WALLET: Bonus Wallet, Exchange, Car Program, Real Estate Clouds, Travel Program, POS-System и други EXW целева страница - Преглед на EXW WALLET: Bonus Wallet, Exchange, Car Program, Real Estate Clouds, Travel Program, POS-System и други
EXW - Крипто революцията
Добре дошли в очарователния свят на EXW - бърз, безопасен, гледащ напред.

Този уебсайт предоставя информация по теми, свързани с EXW.
Регистрацията, проверката / удостоверяването (KYC) и настройките за сигурност (Google 2FA) се обясняват стъпка по стъпка. Има и подробни инструкции за работа с портфейла и обмяна, както и информация за EXW бонус и партньорска програма.

За въпроси и подкрепа:
Гореща линия: +49 15782248200
или
WhatsApp директен чатКакво е EXW?
EXW е компания, регистрирана в Европа със седалище в Клагенфурт в Австрия. Това носи правна сигурност, както за компанията, така и за потребителите и партньорите.

Основата е портфейл с интегриран обменник. Понастоящем FIAT (EUR), Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Bitcoin Cash (BCH), Ripple (XRP), Tether (USDT), USD Coin (USDC) и EXW могат да се обменят в момента. Предвидени са допълнителни активи. Процесът на обмен е моментален и се осъществява в реално време.


Възможни са депозити по SEPA (а скоро и тегления от SEPA). В допълнение към банковия депозит на SEPA, депозитът може да бъде направен и с кредитна карта.

Системата се базира на вътрешно обозначение "EXW Token". EXW Token е базиран на Ethereum ERC-20 маркер и функционира (главно) като полезен означение.
Потребителите са възнаградени за запазване на стойности във фирмата. Чрез притежаване на бонус жетони, както физически лица, така и компании могат да станат прости, бързи и напълно автоматизирани, част от Exchange транзакции и други интересни области.

EXW изплаща дневен бонус до 0,32%.

С EXW Car Program потребителите на портфейла EXW могат да наемат автомобил в дългосрочен план без много бюрокрация и без кредитна проверка.
С Real Estate Clouds EXW възнамерява да направи традиционния международен пазар на недвижими имоти достъпен за своите участници в рамките на системата си за облачна икономика.
EXW POS System е решението за търговци на дребно, които искат да приемат плащания с криптовалута.
С планираната ко-брандиране на кредитна карта (EXW Card) плащането с криптовалути е детска игра.


Как се реализират печалбите?

- Чрез комбиниране на борсови и търговски транзакции EXW успява да генерира капитал за клиенти и компании от две области.
- Фокусът е върху обменните транзакции (обмяна на валути и криптовалути). Обменът EXW вече се използва от няколко компании като продукт с бял етикет.
- Част от печалбата идва и от търговия с цифрови активи.
- Допълнителни печалби се постигат чрез сътрудничество в автомобилния сектор, като например с автомобилната програма (EXW Car Program), а също и с програмата за недвижими имоти (EXW Real Estate Clouds).
- Допълнителен доход се генерира, когато екосистемата се разшири чрез въвеждането на крипто кредитна карта (EXW Card), интеграцията на търговци чрез POS терминали (EXW POS System), внедряването на EXW Travel (резервационни полети, пътувания, хотели и др.) И отварянето на пазар.
- Има и дейности в областта на земеделието и благородните метали (злато).


EXW функции
 •   Награден е „Най-добър доставчик на крипто услуги“ (Next Block Guru Awards).

 •   Компания е регистрирана в Европа със седалище в Австрия.

 •   Опция за депозит с кредитна карта.

 •   Възможни са депозити по SEPA във валути на FIAT (EUR).

 •   Незабавна размяна на FIAT в криптовалути и криптовалути помежду си.

 •   Интуитивен и лесен за работа.

 •   Плащането, прехвърлянето и обмяната се извършват незабавно - Instant-Change прави възможно.

 •   Ежедневни бонусни плащания до 0,32% за държане на EXW бонуси.

 •   Изплащанията са възможни по всяко време.

 •   Доходоносна препоръчителна програма.

 •   Car Program (кола програма с дългосрочен наем без кредитна проверка)

 •   Облаци за недвижими имоти в световен мащаб (Real Estate Clouds).

 •   Приходи от собствен обменник на бели етикети.

 •   Сътрудничество с квалифицирани търговски партньори.

 •   Очаквайте скоро: кредитна карта (Crypto Credit Card), плащания чрез SEPA, дилърска връзка чрез POS система (Point of Sale) и програма за пътуване (полети, пътувания, хотели).


Запишете бизнес представяне на EXW


Експерти от най-висок клас на крипто

GIACOMO ARCARO

Той е един от най-опитните европейски Growth Hacker. Той е професор в Collège Des Ingénieurs в TAG Innovation School. Джакомо е основател на Black Marketing Guru и Confindustria Speaker. Той напусна CercaClienti.it през 2015 г. за 1 млн. Евро и сега е един от най-влиятелните европейски ICO консултанти с над 140 000 крипто последователи. Той работи в италианска църква от XII. Век и води екип от 30 Growth hackers от цяла Европа.
ELOISA MARCHESONI

В момента тя е най-младият ICO, IEO и STO консултант на криптовалутата, е влиятелен автор на статии за някои от големите медии и истински евангелист на блокчейн. Eloisa беше обявен за номер 1 сред европейските архитекти на модели за маркери и еXперти EloisaX. Тя е една от водещите жени в блокчейн индустрията, изброена е като такава от Humans of Blockchain и участва активно в проекта "NYC Women in Blockchain" и е член на различни блокчейн асоциации.
GIOVANNI CASAGRANDE

Името Casagrande е известно в света на криптовалутите. Giovanni е италиански и има над 20 години маркетинг опит. Той работи в индустрията за криптовалути през последните 5 години, е писател, публичен оратор и маркетинг и Growth Hacking консултант по много проекти.


Награди и отличия

Най-добрият доставчик на услуги за крипто плащане
На Next Guru Awards 2019 услугата за плащане EXW Wallet бе отличена с „Best Crypto Payment Service Provider“. Изключителните постижения на EXW Wallet за тази награда включват своите иновативни плащания и ежедневни бонуси за решения за търговия с криптовалути, които помагат на потребителите да генерират приходи, POS базирани на криптовалута POS системи, уникални кредитни карти за криптовалута, дългосрочни наеми на коли и инициативи за облак на недвижими имоти.

Най-добър Blockchain предприемач под 30 години
В World Blockchain Summit основателят на EXW Wallet, Benjamin Herzog, съоснователят Manuel Batista, съосновател и CNO Pirmin Troger, получиха наградата „Best Blockchain Entrepreneur under 30“. Наградата признава техните усилия да превърнат идеите зад EXW Wallet в реалност.Регистрирайте се сега

За въпроси и подкрепа:
Гореща линия: +49 15782248200   или    WhatsApp директен чат

Регистрация Инструкции

Преглед на EXW WALLET: Bonus Wallet, Exchange, Car Program, Real Estate Clouds, Travel Program, POS-System и други - Купувайте криптовалути (BitCoin, Ethereum, Litecoin, Bitcoin Cash, Ripple, Tether и USD Coin) и жетони и плащайте с EUR (FIAT). Бонусни плащания за държане на жетоните. Портфейл с крипто кредитна карта и собствена банкова сметка. Тегления във FIAT и криптовалути.


EXW-Token -японски, шведски, чешки, хърватски, холандски, хинди, френски, фински, унгарски, украинец, турски, сръбски, словенски, словашки, руски, румънски, португалски, полски, норвежки, немски, китайски, италиански, испански, датски, гръцки, виетнамски, български, босненската, Беларус, английски, албанец, Thai, България, Bulgaria
български, Bulgarian - България, bulgarski - invest in grow
bulgarski - participate in cannabis/a>

Заявете уебсайт за безплатен екип
Този уебсайт с вашата регистрационна връзка и допълнителни маркетингови материали се предоставят безплатно, ако преди това сте се регистрирали тук с EXW.

 

Този уебсайт е услуга на IS-R
НЕЗАВИСИМ ПАРТНЬОР НА EXW GLOBAL AG
Регистрация връзка :
https://exw2.exw-wallet.com/?ref=refmaster


IS-R InternetServices-Reinders
Dipl. Ing. Bernd Reinders
Postfach 2037
46373 Bocholt
Germany
Телефон: +49 28712197467
Mail: [email protected]
Интернет: https://www.bonus-wallet.com
Skype: marion.reinders2
Благодаря ви!

Решаващо за успеха ви е силният екип.
Ще получите тази начална страница безплатно, както и допълнителни целеви страници и допълнителни маркетингови материали.


Просто въведете вашия имейл адрес:


ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ:

Този сайт не е нито личен финансов съвет, нито инвестиционен съвет. Информацията на този сайт не се вземе предвид за индивидуалния характер на вашите инвестиционни цели, финансово състояние или инвестиционни нужди. Ваша е отговорността да прецени дали информацията, съдържаща се на този сайт е подходящ за вашите индивидуални инвестиционни цели, финансово състояние или инвестиционни нужди. Трябва да се направи този преглед, преди да направи инвестиционно решение на базата на информацията, съдържаща се на този сайт. .

EXW-Wallet with Exchange, POS-System, and Crypto Credit Card - Token :Отговорът на нарастващите проблеми във финансовия свят, както и на глобализацията и международните плащания. Опит, преглед, урок и отзиви за този бонус портфейл. - Рейтинг, потребителски тест, информация, преглед и опит в автомобилната програма, бонус портфейл, обмяна, облаци от недвижими имоти, криптовалута, търговия, POS система и програма за пътуване : Преглед на EXW WALLET: Bonus Wallet, Exchange, Car Program, Real Estate Clouds, Travel Program, POS-System и други !


български, Bulgarian - Bulgaria, България, Bulgaria
/ Thai, Albanian, english, belarusian, Bosnian, Bulgarian, Vietnamese, Greek, danish, spanish, Italian, Chinese, German, Norwegian, Polish, Portuguese, romanian, Russian, Slovak, Slovenian, Serbian, Turkish, Ukrainian, Hungarian, Finnish, French, hindi, Dutch, Croatian, Czech, Swedish, Japanese, Преглед EXW Bonus Wallet: опит, изтегляне, тест и информация. Банкова сметка FIAT, Crypto-Wallet, Exchange, Car Program, Real Estate Clouds, Travel Program, Crypto Credit Card, POS-System.

Copyright © 2020 IS-R            EXW условия за ползване